20 de novembre 2012

20 de novembre, Dia Universal dels Drets dels Infants

És celebra el 20 de novembre de cada any perquè en aquesta mateixa data del 1959 les Nacions Unides van proclamar la Declaració dels Drets de l’Infant, un document que recull 10 principis l’objectiu dels quals és assegurar la protecció i atencions especials que es considera ha de gaudir un infant. I trenta anys més tard, també un 20 de novembre es va adoptar la Convenció dels drets de l’infant a l’Assemblea General de les Nacions Unides. 



Aquest 2012 la Fundació Catalana de l’Esplai i la Diputació de Barcelona han impulsat la plataforma web www.dretsinfant.cat, dirigida a infants, professionals del món de l’educació i famílies. Aquest campanya té com objectiu sensibilitzar i difondre els drets dels infants i adolescents entre aquest col·lectiu; i de l’altra sensibilitzar al conjunt de la població.




Els nostres millors desitjos avui  són amb tots els nens del món, especialment els que estan patint vivint una vida sense drets ni reconeixements.  De vegades sembla que alguns adults hagin oblidat per sempre als nens que van ser...
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...