22 de maig 2013

Recomanador de llibres de "El templo de las mil puertas"

Marina una alumna de 2n d’ESO fan incondicional de El Templo de las Mil puertas, una revista online especialitzada en literatura juvenil, ens suggereix que us parlem d’un recurs que trobareu al seu web: “el recomendador” una aplicació que us ajudarà a escollir les vostres lectures.

També ens ha explicat que El Templo de las Mil puertas és un referent per als lectors de literatura juvenil i que ella consulta sovint el seu web i és seguidora de la seva revista, publicada bimestralment, es pot llegir al web o descarregar de manera gratuïta.
Si voleu saber-ne una miqueta més consulteu el seu dossier aquí: Dossier. El Templo de las Mil Puertas. I comença així...:

“—Hay en Fantasia un lugar que conduce a todas partes y al que puede llegarse desde todas. Ese lugar se llama el Templo de las Mil Puertas. Nadie lo ha visto nunca por fuera, porque no tiene exterior. Su interior sin embargo, está formado por un laberinto de puertas. El que quiera conocerlo, tiene que atreverse a entrar...” Michael Ende, La historia interminable.

Així que si esteu buscant alguna cosa per llegir o un llibre per regalar podeu provar aquesta aplicació. És fàcil, només heu de llegir pausadament les preguntes i contestar segons els vostres gustos. Al finalitzar el test el recomendador us dirà quins títols encaixen amb les vostres preferències.
Segons informen al seu web han inclòs tots els llibres ressenyats entre 2011 i 2012 i bastants d’anys anteriors, és a dir, disposen d’un bon número de llibres on potser podreu trobar allò que us agradaria llegir.



Per aquí: http://www.eltemplodelasmilpuertas.com/recomendador/

També trobareu un enllaç al seu web a la columna lateral del blog, secció: Revistes i diaris online

I si voleu que us ajudem a fer la cerca o consultar alguna de les seves revistes ja sabeu que podeu passar per la biblioteca!


Us deixem un vídeo molt bonic Manifest de la Literatura Juvenil del Templo de la Mil Puertas




Dificil escollir una sola frase del seu manifest... 


Manifest de la literatura juvenil de "El templo de las mil puertas"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...